Spel vi rekommenderar till Nintendo Switch

Nintendo Switch är en oerhört populär konsol som är smidig att ta med sig överallt. Men efter att konsolen har funnits på marknaden ett tag har många börjat tröttna på samma spel och behöver lite tips på nya roliga spel. I denna artikel kommer vi att lista tre spel vi rekeommenderar dig att testa.

1. Super Mario Odyssey

Super Mario är ett väldigt klassiskt spel och genom att spela det på Nintendo switch väcks gamla minnen från yngre tider. Detta är ett spel som vi anser passar de flesta oavsett om du främst gillar FPS spel eller strategi. Super mario är väldigt genomtänkt och kommer med roliga utmaningar som gör att tiden bara flyger iväg.

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild är likt Super mario också en riktig klassiker med en intressant storyline och riktigt bra äventyrskänsla. Detta spelet passar alla åldrar och är ett spel man verkligen blir fäst vid. Detta spelet är redan väldigt populärt för Ninentdo Switch så har du missat detta spel har du missat halva upplevelsen av att ha en Ninentendo Switch.

3. Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze är ett fartfyllt spel som blivit en riktig klassiker genom åren. 2010 gjordes första Donkey Kong spelet och efter det har Nintendo utvecklat och gjort spelet ännu mer underhållande. Detta spelet ligger oss väldigt varmt om hjärtat och något som vi verkligen rekommenderar.